ذکر ایام هفته

ذکر روز جمعه:


اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حدیث هفته

حضرت زهرا (س) می فرماید:

حدیث هفته

کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ، برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

توصیه های عبادی علامه مجلسی(ره)

توصیه های عبادی علامه مجلسی(ره):

دانلود

علامه مجلسی پس از تأکید بر اینکه آنچه در (رساله عقاید) آورده کلاً از معدن وحی و گفتار معصومین است و چیزي از خودش نیاورده، به نکات ارزنده، و مطالب ارزشمندي تأکید می کند که فشرده آنها فهرست وار به شرح ذیل می باشد...

محمدجواد کولیوند، رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره چگونگی روند بررسی صلاحیت نامزدهای ثبت‌نامی شوراهای اسلامی شهر و روستا، گفت: از تاریخ 1/2/92 که ثبت نام شوراها تمام شده بلافاصله به مدت 10 روز هیئت اجرایی استعلام‌های چهارگانه را از نیروی انتظامی، قوه قضاییه، وزارت اطلاعات و ثبت احوال انجام می‌دهد.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها افزود: هیئت‌های اجرایی 10 روز فرصت دارند که پاسخ دهند و از تاریخ 12 اردیبهشت پرونده‌های نامزدهای شوراها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

کولیوند گفت: هیئت‌های نظارت هم بعد از آن به بررسی ماهوی کار تأئید یا رد نامزدهای ثبت‌نام شده که توسط هیئت‌های اجرایی صورت گرفته، می‌پردازند و در واقع نظر هیئت‌های نظارت ملاک عمل است.

وی تصریح کرد: در تاریخ 28/2/92 اولین جواب به نامزدهای ثبت‌نام شده شوراها داده می‌شود و بعد از آن تاریخ، طبق قانون نامزدهایی که رد صلاحیت شده‌اند دو روز فرصت اعتراض دارند و که اگر در بخش مشکلی داشته باشند به شهرستان و اگر در شهرستان مشکل داشته باشند برای اعتراض به استان مراجعه می‌کنند و هیئت‌های استانی هم موظفند بررسی‌های نهایی را سریع انجام دهند و جواب را به نامزدهای احتمالی اعلام کنند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی درباره میزان حساسیت در بررسی صلاحیت‌ها گفت: مطمئنا بررسی روند صلاحیت های نامزدهای شورای اسلامی نسبت به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از حساسیت‌های پایین‌تری برخوردار است و اصولا حساسیت‌های منطقه‌ای نسبت به حساسیت‌های ملی متفاوت است و بر اساس استعلام‌های چهارگانه ای که عرض شد عمل می‌شود.

کولیوند در تبیین جایگاه شوراها گفت: در اصل 7 قانون اساسی به تناسب آیه «و امرهم شوراها بینهم»، شوراها را به عنوان ارکان تصمیم‌گیری در جمهوری اسلامی بیان کرده است. در اصل 100 قانون اساسی نیز به منظور ارائه خدمات بهداشتی،درمانی،فرهنگی و اجتماعی به تشکیل شوراها تاکید شده است.

وی افزود: این موارد نشان از اهمیت بسیار بالا شوراها در قانون اساسی و دین مبین اسلام دارد. بر همین اساس 13 سال است که سه دوره شوراها تشکیل شده، منتهی آرمانی که در اصل 100 قانون اساسی بیان شده است آرمان مدیریت واحد محلی است. طبیعتاً در دوره‌های قبل عمدتاً شوراها، شهرداری بودند تا شورهای شهری و روستایی.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در پایان در تبیین چگونگی تقویت جایگاه شوراها خاطر نشان کرد: آموزش‌های لازم باید در دستور کار قرار گیرد و مردم افراد متعهد و متخصص و با تجربه و دلسوز را انتخاب کنند که بتوانند شهر و روستا را به نحو احسن مدیریت کنند.

 

دکتر محمد بیستونی

news

ریاست هیئت مدیره موسسه قرآنی تفسیر جوان و گروه موسسات قرآنی تابعه .
ایشان مولف، محقق، ناظر یا گردآورنده  حدود 1000 عنوان کتابهای تفسیر ترتیبی و موضوعی قرآن کریم است. که 600 عنوان آن چاپ شده است و چهارصد عنوان دیگر بر روی سایت موسسه و یا در مسیر چاپ و نشر می باشند.

کارگاههای تخصصی

این کارگاهها با هدف شناخت معارف قرآنی و انس با قرآن برای مخاطبین نوجوان و جوان و سایر علاقمندان برگزار می شود ولی برای تالیف آثار پژوهشی قرآنی نیاز به انجام مقدمات و مطالعات و توانمندیهای مفصلی می باشد که در کارگاههای آمورشی، پژوهشی مذکور شرح داده می شود.